United in pink - Heat index

Oj vilken respons jag fick på gårdagens United in pink. Det är så mycket roligare att blogga när man får kommentarer :)

Jag måste bara få säga att jag tycker att man ska stödja all cancerforskning och inte bara bröstcancer. Prostatacancer ökar också i Sverige. Och just cancer ligger mig nära om hjärtat då min mamma för lite mer än fem år sedan somnade in av den sjukdomen. Nu hade inte hon bröstcancer utan cancer i magen till att börja med, men oavsett så är cancer hemskt. Min mamma är för evigt saknad.

Nu till lacket! Detta har jag också lånat av min syster. Det är ett rosa neon lack från China Glaze och jag fick inte fram riktigt hur neonigt det är på mina bilder. Men det är fint! Fyra lager här, utan något under och så seche vite över som vanligt. Jag gillar det :)
Kommentarer

 1. Håller med dig, all cancer bör uppmärksammas.
  Love neon:)<3

  SvaraRadera
 2. Detta lack ligger fortfarande i min otestade hög och tills nästa gång jag ska måla naglarna så har jag bestämt mig för några andra rosa lack. Undra när jag ska få tid att lacka med heat index =) Snyggt som attan är det =)

  SvaraRadera
 3. Har inte sett detta lack innan så kul att se något nytt! :D Dessutom har du rätt, all cancer är ju hemsk och behöver stöd. Att bröstcancer försökts uppmärksammats så mycket är för att det åtminstone tidigare inte pratades om eftersom det nästan uteslutande är kvinnor som drabbas och som vi alla vet så lades mindre forskning på dem och rent generellt finns det mer forskning om typiska manliga sjukdomar och hur männens symptom ser ut, inget om att kvinnors kan se olika ut. Sen är ju bröstcancer en sån sjukdom som OM den upptäcks tidigt göra mindre skada/botas. Men med allt detta pladder vill jag ju dock hålla med dig, ingen cancer är ju viktigare än någon annan, alla typer ska ju uppmärksammas ekonomiskt för att mer forskning ska kunna bedrivas. :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar färgen, men det är en jelly och det har jag svårt för.

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul med kommentarer :) Heat Index är underbar!

  SvaraRadera
 6. Du har så rätt så, all cancer borde uppmärksammas för det är en vidrig sjukdom!!!
  Lacket var fint men mer än tre lager orkar jag inte med. ;)

  SvaraRadera
 7. Cancer är skit oavsett sort. Min mamma är fri från sin bröstcancer men det känns fortfarande jobbigt. Så jag kan inte ens föreställa mig att förlora sin mamma. Här får du en kram i varje fall. Kraaaam!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg