Sjukskriven

Hej på er.
Jag hade planerat att visa er både naglar, nagellacksköp och smink. Tyvärr blev det inte som jag tänkt. I måndags gick jag till läkaren för smärtor under vänstra revbenet. Det visade sig att jag har körtelfeber.. Har svullen mjälte och lever och får inte för tillfället ens gå i trappor så jag har inte lämnat lägenheten sen i måndags då jag var nere hos läkaren. Jag har faktiskt mest legat ner och feberyrat. För förutom att jag får ont i buken av ansträngning så har jag feber och huvudvärk och svullen hals. Jag får inte ta receptfria febernedsättande heller pga levern. Så, nej jag mår inte alls särskilt bra. Börjar smärtan dessutom bli värre måste jag åka in då en brusten mjälte kan leda till döden.

Jag är sjukskriven från jobbet till i början på november och det känns skit. Jag hade längtat tillbaka dit efter min semester, att äntligen sätta igång igen. Men nej. Jag hade precis börjat med träningen, men nej. Läkaren sa åt mig att vila nu, och tro mig, jag gör det. Hon sa även att det kan ta ett bra tag, flera månader, innan kroppen är tillbaka till sin vanliga energi och ärligt talat, jag vet inte om jag orkar. Jag vill bara bli frisk och må bra.

Igår lyckades jag dock duscha men sen var det sängliggande resten av dagen/kvällen och natten. Idag är ambitionen att diska, men efter att ha suttit upp i lite mer än en timma så erkänner jag mig besegrad och ska strax lägga mig ner igen. Om ni undrar hur jag får mat så har jag världens bästa syster som kom över med lättlagade saker till mig i tisdags. Tror att hennes sambo skulle komma idag med en skartkabel till min dvd så jag kan börja titta på film också. Familj när det är som bäst.

Så som sagt, jag mår inte alls särskilt bra och orkar knappt något alls. Jag hoppas att jag nästa vecka åtminstonde kan få lite frisk luft.

För att inte detta inlägg bara ska vara text så får ni en bild på min nagellacksamling i september. Den har växt med typ 15 lack till.. På bilden är det 348 stycken. Imponerande va? Jag är så glad för min hobby för den har gett mig livslånga vänskaper.

På återseende mina vänner. Jag ska kämpa vidare.


Kommentarer

  1. Du kämpar på så bra vännen. Krya på dig nu och vila. Kram! ♥

    SvaraRadera
  2. Usch det låter verkligen inget vidare alls.... Ta det så lugnt du bara kan så blir du snabbare kry igen. Ta hand om dig.

    SvaraRadera
  3. Krya på dej och hoppas att det snart är bättre med dej

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg