Even heroes have the right to bleed

Ikväll kom min syster hit och vi bestämde oss för att ta bilen och åka iväg och äta, dels för att vi var hungriga och dels för att jag skulle få komma ut lite. Det var gott och skönt att få komma ut. Sen bestämde vi oss för att valla runt mig på Ica en stund så jag kunde passa på att handla lite och väl inne på Ica började mjälten göra ont igen. Inte alls lika ont som för tre veckor sen men fortfarande ont. Och jag blir så himla ledsen. I själen, när ska det gå över? Jag vill så gärna jobba om lite mer än en vecka. Jag vet inte om jag vågar det som det ser ut just nu. Fortsätter det göra ont efter noll ansträngning inne på affären måste jag ringa läkaren nästa vecka.

Men jag vill inte. Jag vill jobba och träna och leva livet. Framför allt jobba, jag vågar inte ens tänka på hur stort hål i plånboken detta ger mig. Jag har i allafall varit duktig och sparat lite nu och hoppas att de pengarna stannar på sparkontot..

Jag ska bara ta det lugnt hela helgen, har egentligen tvättid på måndag men vet inte om jag vågar chansa. Vi får se helt enkelt.

Bjuder på en bild på hur det sett ut de senaste veckorna och idag tillexempel. Noll smink och håret risigt och fluffigt. Varsågoda. Mvh ganska ledsen och bitter tjej.


Kommentarer

 1. Nämen nä. :( Skickar en liten kram och hoppas du mår bättre snart.

  SvaraRadera
 2. Usch va jobbigt. Jag blev oxå sjuk en gång, fick gallsten och kunde inte heller leva normalt ett tag, det va kämpigt så jag förstår hur du känner. Man vill bara bli frisk. Vila på, det kommer bli bättre =)

  SvaraRadera
 3. Åh va tråkigt :'(
  Krya-på-dej-kraaaaam <3<3<3<3

  SvaraRadera
 4. Usch, usch! Peppkram till dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg