United in green - Ivanka

United in green är ett initiativ av Karin och handlar om att man ska belysa psykisk ohälsa. Jag älskar grönt och tänker försöka vara med så mycket jag bara kan!

Nu till lacket, Zoya - Ivanka. Kan vara ett av de finaste gröna lacken jag äger. Först blev jag lite besviken, jaha det är grönt och det liknar någon annan nyans jag har. Men så lös solen på naglarna och herregud vad fint det blev. Det liksom skimrar till i gula och ljusgröna toner och jag verkligen älskar det. Zoyas formula kan man dessutom inte klaga på överhuvudtaget. Nu krävdes det fyra lager tror jag för att detta skulle se fint ut på mina naglar men Zoyas lack torkar grymt fort. Jag älskar Zoya och önskar helt klart att jag ägde flera.

Jag gillar verkligen det här lacket, men ska försöka visa upp flera gröna favoriter denna vecka. Så vad tycker ni om detta, är det så läckert som de flesta påstår?


Jag var tydligen lite stressad när jag tog bilderna. Och jag bjuder på lite bakgrunder den här gången, ser ni att jag inte packat upp allt än?! Katastrof, jag skyller på körtelfebern
Kommentarer

 1. Ivanka kan vara det vackraste gröna lacket som existerar, så är det. :) Hoppas du mår bättre nu.

  SvaraRadera
 2. Ser fantastiskt ut!! Åker allt upp på önskelistan :)

  SvaraRadera
 3. Nu har jag sett det ett antal gånger på bloggar, får nog ta och kolla upp det. Fint!

  Och krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Ivanka, denna snygga brutta! Så vackert!

  SvaraRadera
 5. WOW, detta är ju bara sååå snyggt! Jag som inte ens gillar gröna nagellack.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg