China Glaze - Lemon fizz

Hej på er!
Jag är inte med på United in pink nail art sunday idag, orken att fixa en sån manikyr finns tyvärr inte. Igår mådde jag väldigt illa och låg mest ner hela kvällen. Men för att inte bloggen ska gapa tomt tänkte jag visa er ett lack från arkivet.

Lemon fizz är faktiskt en härlig gul färg från China Glaze Up kollektion. Jag har flera lack ur den kollektionen men skulle vilja ha alla. De är så himla fina! Jag gillar verkligen inte gult, man kan nästan säga att jag hatar det, men detta lack får godkänt. Det är ett cremelack som täckte bra på två lager. Torkade snabbt gjorde det också, men det var ganska svårt att måla. Vet inte om det beror på formulan eller mig. Detta kommer jag nog bära igen, någon härlig sommardag. Det påminner mig lite om sommaren. Maskrosor kanske, detta kanske är fint att ha i en manikyr med grönt.

Jaja, nu sluta prata och kom med bilder. Här får ni se.Vad tycker ni, gillar ni?

Kommentarer

  1. Jag tycker det är jättesvårt att hitta just DEN rätta gula nyansen och många ser snygga ut på andra, men det klär inte mig. Kanske skulle jag prova den här? Xx

    http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

    SvaraRadera
  2. Tror att gult är en av dom svåraste färgerna faktiskt, har åxå svårt för gult men tycker detta ser helt ok ut på dej :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg