Blå måndag: Chocolate frog

Godmorgon!
Förlåt min frånvaro men förra veckan bjöd på personalfest på Gröna Lund sen var jag i Göteborg från torsdag till söndag och hälsade på min bästa kompis som flyttat dit. Haft en sån himla bra helg, mer om den i ett annat inlägg!

Nu till ett helt fantastiskt lack! Jag älskar den här blåa nyansen och jag älskar det här lacket! Ännu ett lack från Alanna Renee och hennes Magical world collection! Detta är Chocolate frog och färgen är inspirerad av den blåa färgen i bakgrunden på choklad grodornas kort (de på trollkarlar) i Harry Potter. Jag är dålig på att förklara men gillar man Harry Potter så vet ni vad jag pratar om! Det är en härlig mörk blå färg med glitter i. Både stora och små glitter finns i detta lack. Det är tre lager på bilderna och det torkade jättefint!Hoppas ni är med idag och lägg gärna till er länk så kollar jag in! Jag ska försöka sammanställa ett inlägg ikväll men idag är det sju år sedan min mamma dog så jag ska ut till kyrkogården och tända ljus.

Ha en fantastisk måndag!Kommentarer

 1. Jajjemen här är man uppe innan tuppen och lägger ut bilder:)
  Fint glittrigt lack visar du idag, har aldrig sett någon Potter, men fint ändå.
  Tråkigt med din mamma, min gick bort vid 45 så vet hur jobbigt det är.

  SvaraRadera
 2. Superläckert lack! Inte direkt uppe med tuppen men isch så trött jag är... Skickar en kram,. Min mamma gick bort för 14,5 år, hon var 75 men man hoppades ju att hon skulle få vara hos oss några år längre.

  SvaraRadera
 3. Jag vet precis vad du menar med Chokladgrodorna. Undrar om jag inte skulle ta och titta på lite HP. Lacket är fint :)

  Jag har min mamma kvar här på jorden, men min pappa gick bort samma år jag skulle fylla 30 så jag förstår saknaden så väl. Sorgen lägger sig, men saknaden den försvinner aldrig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde förresten att jag har ett lack jag fått från dig på bloggen idag :)

   Radera
 4. Spännande lack-och jag förstod referensen =) Är med på blå måndag för första gången =)

  SvaraRadera
 5. Underbart lack verkligen.
  Många varma kramar till dig vännen! <3

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint lack! Låter som att du haft en toppenhelg! :)

  SvaraRadera
 7. Jätte snyggt lack, härligt med allt glitter

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg