Blå måndag: IsaDora - Peacock

Halloj sköningar!
Hur är det med er, har ni haft en bra helg?

Det har jag! I fredags kom några vänner hit, igår spenderade jag dagen på soffan och idag har jag kört en hel del bil. Det går verkligen framåt med körandet, nu ska jag bara nöta en massa teori!

Denna måndag visar jag ett jättefint lack från IsaDora som heter Peacock. Köpte det på Kicks rea förra julen tror jag.. Det är två lager, det torkade hur snabbt som helst. Har ett nytt TC, HK Girl heter det, använt det två ggr och hittills gillar jag det. Just nu är mina naglar jättelånga, eller gelen är lång, de ska göras om på torsdag. Så ni får tyvärr stå ut med det långa mellanrummet.. Jag försökte måla däremellan med nagellack men det blev verkligen inte fint.

Jag älskar den här nyansen av blått!

Jag hoppas ni är med idag, jag jobbar till 21:30 så ni vet. Lägg gärna till er länk och kommentera gärna så ska jag försöka hinna med ett besök.

Massor med kärlek!

Kommentarer

 1. vilken härlig mörkblå färg , nästan så man drunknar i den!!!=) är med idag! ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint lack, mörkblått med skimmer går alltid hem.=) Har försökt mig på en sminkning idag, inte på långa vägar så fint fotat som dina sminkningar men jag får öva vidare. :)

  SvaraRadera
 3. Peacock är ett av mina favoritlack =) Det ser lite annorlunda ut på skärmen jämfört med i verkligheten, men det är ju inte konstigt.

  SvaraRadera
 4. Skitsnyggt lack ju! Har tyvärr inte det. Jag visar ett ljust och superfint blått lack idag. :)

  SvaraRadera
 5. Det är ett supersnyggt lack verkligen! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg