Blå måndag: Depend 325

Godmorgon!
För en gångs skull har jag inte schemalagt detta inlägg utan jag skriver det nu på måndags morgonen. Hade inte riktigt orken igår kväll. Idag börjar jag 12 så jag ska snart äta frukost och sen duscha. Slutar vid 21, så hinner kanske kika in hos er ikväll.

Jag hoppas ni har haft en fin midsommar, det hade jag! Tänk att det redan är slutet på juni, tiden verkligen bara flyger förbi!

Men nu till lacket! Det är ett lack från Depend som vid första lagret såg grönt ut, vilket fick mig att tveka lite och googla. Hos Pamsan hittade jag bilder på lacket där det är blått men hon nämner även att det först lutar åt grönt. Och det gör det verkligen. Men det är ett djup med blått skimmer, riktigt riktigt fint! Nu börjar dock mina naglar bli riktigt långa.. Har ny tid hos Elin den 2 juli om jag inte minns fel. Det är tre lager på bilderna och SV som har fått det att krulla lite.

Riktigt usla bilder, förlåt!

Jag vill ge ett extra tack till underbara Karin som ger mig kod varje vecka, som fick barn för några veckor sen. In och gratta henne till att bli mamma, Mika är hur fin som helst <3 

Hoppas ni är med idag, lägg gärna till er länk och kommentera gärna.
Massor med kramar!

Kommentarer

 1. hej,är med idag , tycker det är ett fint lack!=P

  SvaraRadera
 2. Åh, det här måste jag kanske plocka fram igen! Det är himla fint :) Är med idag, också med Depend!

  SvaraRadera
 3. Fint lack tycker jag =) Mörkt och spännande =) Får tyvärr hoppa denna vecka, mina naglar behöver vila lite =)

  SvaraRadera
 4. Det lacket hade jag nästan glömt bort. Bra att bli påmind ibland. :) Jag är med idag och har faktiskt två blå inlägg, också Depend. :)

  SvaraRadera
 5. vackert lack! hoppas du har en bra måndag på jobbet :)

  SvaraRadera
 6. Inte så somrigt men väldans fint lack. Själv halka jag in i sista minuten med en rätt märklig histora till manikyr;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg