United in pink - Ahoy

Sedär, jag är med även på dag 2. Skrev ju att febern var över men igår kväll fick jag högre temp igen, det gick över efter någon timma men det påminner mig om att jag verkligen måste ta det lugnt. Vilket jag såklart gör, rumpan sover hela dagarna för att jag ligger så platt jag bara kan. Körtelfeber mina vänner är inte att leka med, mest saknar jag social kontakt. Ingen som hittills vågat sig hit och hälsat på mig.

Åter till bloggandet. Detta är urläckra China Glaze - Ahoy! lånat av min syster. Jag tror jag är kär.. Det är mörkare rosa med guldskimmer, hörrni guldskimmer är ju hur fint som helst. Täckte på två lager och torkade som en gud. Jag ska addera detta till min önskelista tänkte jag. Och bilderna får tala lite för sig själv för jag tror jag måste lägga mig ner igen.
Kommentarer

 1. Ta det lugnt och ta hand om dig. Körtelfeber är precis som du skriver inget att leka med utan allvarliga grejer!

  Alla älskar det här lacket.. Utom jag :(

  SvaraRadera
 2. Vad jag nu ångrar att jag bytte bort detta lack. Kanonfint:)

  SvaraRadera
 3. Hörru du, nu får du ta det lugnt, hälsan först! Förstår du trött på att bara ligga och vila och inte träffa folk, men snart så blir du frisk och kan ta dig ut. Lacket är sååå fint. :-)

  SvaraRadera
 4. Fy bövelen för körtelfeber. Hade det i tonåren och mådde verkligen skräp. Krya på dig!

  Det är så fantastiskt vackert, det där lacket.

  SvaraRadera
 5. Mer Ahoy till folket tycker jag!

  Så. himla. vackert. att. man. vill. gråta!

  SvaraRadera
 6. Så himla fint!
  Ta det lugnt, även om det är tråkigt, du blir frisk fortare. Å har du ork att måla naglarna så är du absolut på bättringsvägen. ;-)

  SvaraRadera
 7. Lacket är underbart! Smittar körtelfeber?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg