Blå måndag: Glam Polish - Ravenclaw

Godmorgon!
Detta inlägg kommer upp lite senare än vad ni är vana med, det är för att jag inte fixade med detta igår innan jag gick och la mig utan sitter här med morgonkaffet. Hoppas ni har haft en fin helg, jag har varit hundvakt så har bara varit hemma. Ganska skönt faktiskt!

Idag tänkte jag visa er ett jättefint blått lack från Glam Polish, nämligen ännu ett Harry Potter lack. Jag målade på detta i lördags och igår på morgonen tog jag bilderna och tyvärr hade ena fingret börjat chippa redan så det är tyvärr med på bild. Jag wrappade inte det fingret ordentligt när jag målade helt enkelt. Det är två lager på bilderna och jag tycker färgen är fantastisk. Glam Polish kan verkligen göra fina lack!

En härlig blå färg med rosa och silver glitter i samt hologlitter.

Vad tycker ni om färgen?

Jag hoppas ni är med idag, detta är sista blå måndag innan semestern! Jag kommer inte hinna nästa måndag då jag flyger iväg redan då. Så var med idag, annars är det i slutet på augusti igen.

Lägg till er länk och kommentera så kikar jag in ikväll (om jag inte smält bort pga värmen).

Kommentarer

  1. Jättefin färg - synd att det börjat chippa! Ska bli liiite mindre varmt idag, jag längtar efter regn så jag vet inte vad... Är med idag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg