Blå måndag: Glam Polish - Avada Kedavra

Godmorgon!
Idag visar jag ännu ett Harry Potter lack, och nej jag kommer aldrig att tröttna! Detta är nytt i min kollektion och jag älskar färgen! Verkligen älskar! Däremot är ju frågan om Avada Kedavra verkligen ska vara blå.. Jag har ett till lack från ett annat indiemärke som också heter Avada Kedavra och det är grönt. I böckerna och filmerna är ju ljuset som kommer ut från trollstavarna grönt.

Hur som, det är hur fint som helst. Däremot har jag mina egna naglar igen och det chippar typ direkt på mig. Det är två lager på bilderna. Det är ljust blått med multikroma flakies i det, holografiskt glitter och blåa flakies. Jag Ä L S K A R det!

Ser ni flakiesarna?

Detta kvalar också in på min topp tio av fina blåa lack jag använt iår, riktigt snyggt som sagt. Har ni gått på semester än? Jag har tre veckor kvar av jobb sen är det min tur.

Hoppas ni är med idag, lägg till er länk och kommentera gärna så kikar jag in ikväll! 
Ha en bra måndag så länge!


Kommentarer

 1. Jättefint lack - och visst syns flakieserna. =) Har du testat att måla ett lager övelack, ett lager färgat lack och så ett lager överlack igen? Det brukar kunna fixera manikyren något bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar att lägga ett överlack som bas? Då tycker jag att det går att peela bort bara. Men jag la ett till överlack igår, en dag efter applicerat nagellack, får se om det gör skillnad. Att fylla på med topcoat alltså :)

   Radera
 2. Så tjusigt! Glam Polish kan verkligen göra fina lack! Jag köpte en bunt ganska nyligen och gillar dem väldigt mycket!
  Själv jobbar jag den här veckan ut, men jag hade lite semester i juni också. Det ska ändå bli skönt att vara ledig lite mer sammanhängande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Glam polish gör mycket fint! Jag har utökat min samling med nästan alla deras Harry Potter lack. Köpt en del begagnat på facebook också, jag gillar dem!

   Radera
 3. Det här är riktigt snyggt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg