OPI - Jinx

Hej på er!
Detta lack var så hypat när det kom och då kunde jag tyvärr inte få tag i det. Men så hade Rusta denna skönhet och jag slog till. Det är OPI - Jinx som ni ser på rubriken och det är ett liquid sand lack, alltså ett struktur lack. Jag gillar nog inte struktur så himla mycket men färgen på den här är riktigt fin. Jag är glad att jag köpte den för 30 kronor för jag hade nog ångrat mig om jag betalat fullt pris. Fint men faktiskt ingen wow känsla.

Vad tycker ni, har ni detta lack? Det är två lager på bilderna, kan absolut inte klaga på formulan!

Ska testa detta med överlack någon gång! Ha en trevlig dan före dan <3

Kommentarer

 1. Jag gillar det skarpt men det verkar som jag dras till den här typen av strukturlack. Får ta och kolla min Rusta om det finns efter jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Det är väldigt likt ett av IsaDoras sugar crush lack om du har något sånt?

   Radera
 2. Jag ar letat med ljus och lykta efter det här, och så finns det på vissa rusta?! Vill du bli av med det köper jag det direkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe du är andra personen som frågar! Nej jag tänker nog inte sälja det, har velat ha det i så många år. Men det är väldigt likt ett Sugarcrush lack från IsaDora!

   Radera
 3. Jag är heller inget fan av strukturlack, men ett stort fan av Bond, så det är därför jag har det. Min favorit från kollektionen är Tiffany Case. Tips om man vill ha det är att kolla eBay, det var så jag hittade mina.
  God jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sökte länge efter Tiffany Case men så fick jag det i present häromdagen av en facebook grupp jag är med i! :) Har inte hunnit använda än dock.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg