Grön onsdag: China Glaze - Zombie zest

Hej på er!
Jag kan ha hittat mitt absoluta favorit gröna lack! Jag hörde talas om detta lack via en tjej på youtube som heter MissHollyBerries (tycker för övrigt att vi är ganska lika). Hon har pratat en hel del om lacket på sin kanal och jag visste att det var riktigt svårt att få tag på. Men jag tänkte att jag inte skulle ge mig så jag sökte med ljus och lykta på ebay.

Sen hittade jag en tjej som bor i Sverige som hade det och kunde tänka sig att sälja det till mig! Hon hade i sin tur köpt det av en annan tjej så lacket har använts några gånger men det är absolut inga problem för mig! Jag är bara så glad att hon kunde tänka sig att sälja det till mig!

Det är alltså ett halloween lack Zombie zest, med jellyaktig formula med en udda grön ton. Det har även blått skimmer i vissa ljus och guldigt. Jag tycker verkligen det påminner lite om en zombie och jag är så glad att jag köpte det.

Perfektion!

Tyvärr blev det bara tre bilder på detta lack. Men oroa er inte, jag kommer definitivt bära det igen!

Jag är fortfarande magsjuk även om jag är lite bättre idag, detta är alltså mitt bidrag till grön onsdag hos Karin. Hennes sista, usch så trist! Det kommer en deltagarlista på blå måndag ikväll eller imorgon. Hoppas ni mår bra <3

Kommentarer

 1. Supersnyggt! Och fortsätt krya! Ja det är trist att Karin slutar blogga men känns en sak inte meningsfull längre är det ju inte så värt att hålla på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det! Fick många komplimanger när jag bar det också. :)

   Radera
 2. Omg så läckert! Borde ha köpt detta för massa år sen. Och tack för att du varit med alla dessa år! <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg