Mina läppisar från Colourpop

Jag älskar Colourpops lippie stix! De är sköna att bära, snabba att applicera och kommer i många färger och finishes!

De har även läppennor och läppglans och jag har några av varje. Ni blir nog inte förvånade om jag säger att jag vill ha fler?


Deras lippie stix kommer i en vit lite tjockare förpackning och man skruvar upp produkten. Jättesmidigt imho!
Swatchade i ordningen på bilden ovanför.

Min absoluta favorit färg är Lumiere. Den ser verkligen olika ut på olika människor, på mig blir den en ganska så bärig ton men på vissa mer åt neutral hållet. Jag har använt min jättemycket, aldrig har jag använt en läppgrej såhär mycket! Tootsie är också matt men den är mer brun och jag är inte riktigt bekväm med brunt på läpparna än, men min vän säger att man vänjer sig. Tiger är mer glansig och också en sheer formula, ger ett jättefint resultat. Jag brukar dutta lite på läpparna och sen dra ut det med fingret så blir det ännu mer sheer.

Pennan är Oh snap!, jag hade egentligen beställt den i lippe stix men de skickade fel. Så denna har jag inte direkt använt så himla mycket. Jag funderar på om man kan vässa den? Den har ingen skruvfunktion tyvärr. Sist men inte minst är det deras ultra satin lip gloss i färgen Alyssa. Formulan är riktigt krämig men torkar halvmatt. Jag måste köpa fler färger känner jag! Har inte använt det så mycket då läppfärg är något nytt för mig.

Vad tycker ni, ser ni något som ropar på er? 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg