Blå måndag: Indigo Bananas - Immortal game

Godmorgon och välkomna tillbaka till en blå måndag! Det är sista blå måndagen på några veckor, nästa vecka och fram till den 21 augusti tar jag semester från blå måndag.

Idag visar jag ett superfint lack jag fått låna av min syster, jag äger inga Indigo bananas, vilket är synd för de är så himla fina! Jag älskar skimret och nyansen på det här blåa lacket och det var superlätt formula och torkade snabbt. Det är två lager på bilderna.Vad tycker ni, visst är det fint?

Jag hoppas ni är med idag och visar blått, kommentera gärna och lägg gärna till er länk. Jag tar som sagt snart semester, denna vecka är sista innan jag reser iväg. Jag är ledig på fredag och då ska jag fixa naglarna inför resan och gå på vaxning.. Sen ska jag bara fixa och dona på helgen, på onsdagen åker vi iväg. Ska bli så skönt med semester, jag längtar verkligen.

Jag skulle bli jätteglad om ni tittade på mina videos och kanske kommenterade lite där, tar gärna emot lite kärlek även på youtube. Ha en fin dag så kikar jag in hos er ikväll!

Kommentarer

 1. Det är ett jättefint lack! Vad bra med en syster som har snygga lack att låna av:) vad härligt med en resa, hoppas att ni får det toppen!

  SvaraRadera
 2. Vilket fint lack! Jag gillar att det är lite dämpat i tonen. Idag är jag med för första gången på jättelänge!

  SvaraRadera
 3. Indigo Bananas har gjort en hel del riktigt läckra lack. Det här är urfint, gillar nyansen och skimret :)

  SvaraRadera
 4. Åh så fint! Bra med lån :) Och var härligt det låter med er resa. Hoppas ni får det riktigt bra!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg