Blå måndag: Cupcake Polish - Metamorphosis

Godmorgon och välkomna tillbaka till ännu en blå måndag! Den första i juli! Helt galet, äntligen är det juli! I slutet på den här månaden åker jag på semester i nästan fyra veckor och då tar blå måndag en paus.

Men idag ska jag visa ett så himla fint lack som jag fått låna av min syster! Det är två lager på bilderna och det torkade som en dröm. Däremot satt det inte alls bra på mina naglar men jag tror mitt underlack är boven.Riktigt fin färg och holo!

Jag hoppas ni är med idag och visar blått, lägg gärna till er länk så kikar jag in ikväll! Ska på middag med en kär vän <3 

Kommentarer

 1. Åh ditt lån av lack var så läckert. Jag kanske blir utsparkad idag, men mitt lack ser grönt ut på din sida och blått på min. Men bilden blev ju bra för en gångs skull;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, så himla fint! Vill knappt lämna tillbaka det..
   Haha klart du får vara med :) Jag har dock köpt samma lack som du visar för att vara med på grön onsdag med. Haha lite komiskt!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja jag tycker verkligen det är snyggt!

   Radera
 3. Oj så fint! Blått och holo tillsammans är ju aldrig fel :)

  SvaraRadera
 4. Den är ju jättefin, den där blå... superhärlig! Åh jag missade att lägga upp min blåa sminkning oxå... lite trött i mössan, och vimsig...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg