Glam Polish - The boy who lived

Hello!
Ännu ett Harry Potter lack tänker ni? Jajemen! Jag älskar Harry Potter och har ganska många lack som är kopplade till det temat.

Detta lack köpte jag på Facebook av en vän som tyckte någon annan skulle ge det mer kärlek, hon hade säkert rätt. Det är så himla fint! I flaskan kände jag nja sådär, jag köpte det bara för att jag har det andra lacket i den här duon som såldes (dock inte testat än) och var inte så sugen på färgen. Rött är inte min favoritfärg men wow. Bjuder på bildspam.

Det är två lager på mina byggda naglar. Och det har ett sånt himla fint djup i sig, Glam Polish har verkligen lyckats med det här lacket! Jag älskar det, som ni ser skiftar det lite i guld. Det andra lacket i den här duon från Glam Polish som heter Heroes vs Villains är He who should not be named och är ett mörkt lack. Jag tänkte bära det till en blå måndag tänkte jag. För det ser helt fantastiskt ut också!

Vad tycker ni? Jag älskar indielack men är rädd för att de ska tappa färg och pigment genom åren. Men jag får försöka sluta shoppa så mycket och använda mina lack fler gånger..

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg