China Glaze - OMG a UFO

Hej på er!
Detta lack fick jag låna av Elin, hon menar att detta är som Agro som jag älskar fast holoversionen.. Jag håller inte alls med! Men jag är glad att jag fick låna det för jag fick för mig att jag ville köpa det och eftersom det är htf så hade det kostat mig mycket.

Hur som, basfärgen är en rätt fin grön men jag gillar det ändå inte. Två lager på bilderna och jag har ju som ni vet vid det här laget gelenaglar, dessa bilder är några veckor gamla.

Jag kan iofs förstå hypen, för när de kom ut fanns det inte så många gröna holografiska och framför allt inte från ett mainstream märke. Men nu har jag ju definitivt stött på finare gröna och finare holos. Vad tycker ni? Värt hypen?

Kommentarer

 1. Lacket är inte fult men jag har sett dig använda mycket finare gröna holos tidigare så jag skulle säga att jag inte förstår hypen. Nybörjarfråga: vad betyder htf?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med HTF menas Hard to find. Det är alltså ett lack som knappt går att få tag på, tror detta säljs dyrt på ebay tex.

   Radera
 2. Själv gillar jag OMG a Ufo - det är inte superholografiskt men alla lacken i den kollektionen har mjuka, lite mer diskreta regnbågar som jag faktiskt tycker om. Men vi har ju alla olika smak, inget konstigt med det. =)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg