Blå måndag: Color club - Party teal dawn

Godmorgon!
I helgen har jag varit på min första patykryssning! Fick det i födelsedagspresent av några kollegor och nu var det alltså dags att åka. Hade riktigt kul! Men när jag skriver detta är det söndag kväll och jag har knappt sovit, så jag sitter och halvsover i soffan haha.

Vilket gör att jag tänkte visa bilder på ett lack jag inte blev nöjd med från tidigare i år. Nämligen ett matt lack från Color club.

Jag gillade faktiskt färgen och den matta finishen men mina naglar är alldeles för torra på denna bild. Och snart får ni vänja er med fulare naglar för jag ska ta bort mina gelenaglar under sommaren då jag och Elin har semester olika tider.

Vad tycker ni om detta? Gillar ni matta lack?
Det är köpt i USA för två år sedan tror jag. Eller om det var förra året.. Jag hoppas ni är med idag och visar blått, jag kikar in ikväll <3Kommentarer

 1. Söt och härlig sommarfärg! Har själv lite svårt för matta lack, men vissa kan vara fina faktiskt. Mina händer ser ut som skrutt just nu, tror det varma och torra vädret har dragit ut all fukt ur huden. :-o Tror det blir bra även utan dina gelénaglar, oftast ser man mer själv och hittar fel än vad andra ser. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också lite svårt för matta.. Tack för kommentaren, tänkte att jag skulle hålla mina naglar ganska korta under sommaren :)

   Radera
 2. Jag gillar verkligen matta lack så det här lacket går hem hos mig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg