Blå måndag: China glaze - DV8

Godmorgon!
Välkomna tillbaka till blå måndag. Har ni haft en bra helg?
Jag var ute i fredags med några vänner, hade en superbra kväll! I lördags däremot var jag halvt död hela dagen haha. Igår söndag köpte vi ett nytt köksbord och kan äntligen äta i köket! Vi har alltid ätit framför tvn för vårt kök är så litet. Men IKEA hade ett jättelitet bord som passade perfekt!

Men nu till något roligare! Idag visar jag ett väldigt svårt att hitta lack, från China Glaze, nämligen ett blått holo! Jag köpte det på facebook av en nagelnörd och jag är så glad! Jag kommer att bära detta igen på kortare naglar och när solen är framme.

Det är två lager på bilderna, jag trodde dock att holot skulle synas lite mer. Men som sagt, det kanske är helt makalöst i solen!Bildspam!

Jag tycker det är en härlig blå färg och holot är fint, jag tror dock att det poppar mer i solen! Är ni med och visar blått idag? Ni vet att ni kan vara med både på instagram och blogg? Lägg bara till er länk så jag hittar er! Och jag önskar er en härlig måndag <3Kommentarer

  1. Det här lacket är så vackert! Jag har nästan alla OMG men några saknas ännu i samlingen, däribland denna. Jag har haft en jättebra helg, var och åkte slalom i lördags med mina kollegor. Det blir man också trött av, jag sov som en liten gris när jag kom hem och igår var jag helt slut...

    SvaraRadera
  2. Så otroligt snyggt. Precis en sådan färg som jag bara älskar!

    SvaraRadera
  3. Så härligt med holo :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg