Blå måndag: Lady Varnishes - Hands of Blues

Hej och välkommen till blå måndag!
Jag har jobbat på det nya jobbet hela helgen och jag trivs verkligen hur bra som helst. Har jättemycket energi igen när jag kommer hem efter jobbet och alla nya kollegor plus chefen verkar hur bra som helst. Igår söndag fick jag tre veckors semester beviljad i sommar också. Jag blev ju fastanställd direkt vilket glädjer mig riktigt mycket.

Men nu till naglarna! Jag fixade ju naglarna hos Elin för ett tag sen och då blev de underbart gröna. Men nu målade jag över med blått, men det gröna lyser lite igenom. Och jag har fått för långa naglar, ska faktiskt dit idag och göra om dem. Vet inte riktigt hur jag vill att de ska se ut än bara.

Detta underbara lack fick jag av en lika underbar tjej, Amela i julklapp! Det krävdes tre lager för att täcka mina naglar (kanske fyra hade behövts eftersom mina är gröna som sagt) och jag älskar detta. Det torkade sjukt snabbt och det var lätt att få alla glitter på plats.

Vad tycker ni? Jag har faktiskt aldrig hört talas om märket förut och vet inte ens vilket land de kommer ifrån..

Som sagt, de börjar bli lite långa..

Var gärna med på blå måndag, med blåa naglar eller kanske lite smink! Lägg gärna till er länk före kl 21 och kommentera gärna, det gör mig lycklig.

Puss på er!

Kommentarer

 1. Wow, vilket coolt och läckert blått lack. Superfint. :-)
  Så härligt att du trivs så bra med nya jobbet, glad för din skull. <3

  SvaraRadera
 2. Läckert med glitter! Kan aldrig bli för mycket bling i tillvaron! Vad kul att det funkar så bra med ditt nya jobb, grattis! =) Själv skriver jag kontrakt i eftermiddag, 6 månader till att börja med, känns som ett kul ställe också! =)

  SvaraRadera
 3. Kul att det går bra på jobbet och vilket fint lack :)

  SvaraRadera
 4. Härligt lack! Jag är med idag också =)

  SvaraRadera
 5. Roligt att du trivs så bra på jobbet :) Jäklar vilket snyggt lack

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg