Blå måndag: Att utvecklas och lära sig

Godmorgon älskade vänner!
Idag har jag tyvärr ingenting nytt att visa er. Jag har legat sjuk hela helgen, skulle ju fixat om mina naglar hos Elin i lördags och dessutom sminkat mig med blåa skuggor (hade verkligen sett fram emot det) men så blev jag superförkyld och hade feber. Sov halva dagen i lördags, trist! Jag mår lite bättre och tänker jobba idag men det blir nog en paus för träningen ett tag.

Men jag tänker visa er gamla bilder på ett av mina favoritlack nämligen Darling Diva - Chevelle, tagna och målade 2014. Är det inte sjukt vad tiden går fort ändå? Kollar igenom gamla sminkbilder och jag var så himla smal 2014. Vet inte om det gjorde mig lyckligare men jag gillar nog mig själv lite bättre som smal än tjock.Det här lacket fick jag av min man, då hade vi precis träffats. Jag fick faktiskt hela kollektionen, Muscle car, från honom. Han har varit med och hjälpt till att bygga min samling om vi säger så. Lacker är så himla fint men mina naglar är ojämna och jag har så torra nagelband. Jag hoppas iaf att jag blivit lite bättre på att ta hand om mina händer haha.

Vad visar ni idag? I helgen som kommer ska jag äntligen göra om mina gelenaglar och då kommer det att komma nya manikyrer! Jag kommer även visa smink :) Lägg gärna till er länk och kommentera gärna så kikar jag in. Hejdå och ha en fin dag!Kommentarer

 1. Jag tycker du ska gilla dig själv som du är, den du ska gilla är den inuti. Inte storleken, det är bara samhället som anser att smala är bättre. Du är ju fin som du är!
  Jag är med idag, med ett lila... Får se om du godkänner!

  SvaraRadera
 2. Superfint lack! Man blir inte lyckligare av att vara smal - men för egen del gillar jag inte heller när jag blir för stor. Det har inget med samhällets förväntningar att göra utan att jag själv inte trivs med att ha magen hängandes på låren när jag sitter eller ha bröst som känns som två klumpar frampå. Men tjock, smal eller mitt i mellan - det viktiga är att man vet att man duger, för det gör vi oavsett!

  SvaraRadera
 3. Så fint! Och krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Ett underbart lack verkligen! Tråkigt att du varit sjuk, extra ledsamt att vara dålig när det är helg. Ja du, vikten är ju inte så viktig, det viktigaste är att man känner sig bekväm med sig själv! Jag var också med på blå måndag förresten men la till min länk lite sent.

  SvaraRadera
 5. Superfint lack! Va häftigt att ha en man som bidrar till ens lacksamling! Min bidrar inte till samlingen, men han bygger mina sminkförvaringar he he. Har inte heller känt mig kry sen i princip en månad tillbaka, ständigt svidig i näsan, tjock i halsen och lite matt. Verkar aldrig vilja varken bryta ut eller gå över. Jäkla trist. Var ju också smalare förut, kämpar ständigt med vikten, Skulle vilja gå ner åtminstone tio kilo. Mest för att jag trivs inte med mig själv som det är nu. Evigt kämpande. Tja, och min länk kom också lite för sent.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg