Depend: Fantasy Holo 5039

Godmorgon!
Kan inte förstå men varje dag vaknar jag vid fem och kan knappt somna om.. Jag ska gå upp kl 6 egentligen.. Men nu hade jag ju tid att redigera det sista på detta inlägg och med det bidra till holofredag hos Sminkan&Emma Klicka på deras namn för fler hololack!


Hoppas ni mår bra :)

Idag tänkte jag visa ett hololack från Depends holokollektion de släppte 2016. Så himla fint!

Det är ett mörkt lila lack och det är tre lager på bilderna. Torkade som en dröm och överlacket drog inte med sig något holo här inte. Riktigt bra formula! Jag tror jag har alla lack i den här kollektionen om jag ska vara ärlig.. Vill ni se fler av dem även om de inte går att få tag på? Jag spår mer Depend de kommande fredagarna iaf!

Ha en underbar fredag och en bra helg, hos oss är det sjukstuga så jag tror det blir vila hela helgen igen. Ska spela in minst två videos också! Kram!


Kommentarer

  1. Ett jättefint lack, Depend har gjort så många vackra holon! Jag bryr mig inte om ifall lacken är discontinued, visa på säger jag:) Jag har börjat köpa lack via Facebook och då har man ju helt plötsligt möjlighet att få tag på lack som inte längre går att köpa i butik och det tycker jag är jätteroligt:) Några av Holo Fantasy finns dessutom att köpa på bubblebox.

    SvaraRadera
  2. Den kollektionen är jättevacker =) Jag har det röda som heter "Sweet elves" Jag gillade verkligen att den hade fantasy-tema och namn.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg