Blå måndag: Eotd med KIKO cream crush nr 14

Godmorgon!
Idag börjar jag en distans utbildning på komvux! Just idag behöver jag närvara så jag är lite nervös faktiskt! Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag! Vi har firat att jag fått nytt jobb med god mat och lite champagne och sen har jag shoppat lite också. Riktigt trevlig ledig helg, nu blir det två väldigt intensiva veckor framför mig!

Idag på blå måndag bjuder jag på lite smink. Jag besökte nya Mall of Scandinavia härom veckan och KIKO har ju öppnat där, jag har massor av deras nagellack sen innan så jag visste att de var grymma. Den här gången köpte jag två skuggor och en penna. Den ena skuggan är blå! Det är en krämskugga men på huden blir den pudrig och fin. Jättelätt att sudda ut så dessa rekommenderar jag verkligen! Jag rekommenderar iofs hela märket, för jag har en del läppgrejer från dem också som jag älskar!

Tillsammans med den här ursnygga blå färgen har jag använt bruna toner ur min chocolate bar palett från Too Faced. Det är nog min favoritpalett i samlingen!








 Och så blev bilderna åt fel håll, äsch jag orkar verkligen inte. Jag ser heller inte så glad ut på bilderna, tror det beror på huvudvärk. Har det i skrivande stund (söndag kväll) och har haft det i några dagar nu, grymt irriterande.

Hoppas ni är med idag, lägg gärna till er länk och kommentera så kollar jag in ikväll!



Kommentarer

  1. Men åh så snygg skugga! Och lika snygg sminkning som alltid! Lycka till med nytt jobb och utbildning - jag börjar mitt nya jobb idag, det ska bli riktigt kul!

    SvaraRadera
  2. Snygg skugga =) Blå skuggor är jättefint på andra, men jag passar tyvärr inte i det. Lycka till med utbildningen, hoppas att du kommer att trivas =)

    SvaraRadera
  3. Det ser jättesnyggt ut! Hoppas att du får en riktigt bra första dag på utbildningen!

    SvaraRadera
  4. Jättefin sminkning. :) Jag är med och visar Depend.

    SvaraRadera
  5. Vad roligt med kursen och med Kiko! Blått och brunt är så fint tillsammans!

    SvaraRadera
  6. Åh så snyggt! Blått och brunt är verkligen jättefint ihop. Var också på KIKO i MoS förra veckan, men hittade inte så mycket, kände mig lite oinspirerad tror jag! Men det blev något nagellack och en läppenna i alla fall :)

    SvaraRadera
  7. OJ SÅ SNYGGT!!
    Älskar kombinationen av färger :) Det blå ser så otroligt härligt ut :)
    KIKO är ett märke jag har varit intresserad av länge :)
    xx

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg