Nytt år, uppdatering

Hej alla fina!

Jag har länge velat dela med mig av detta men har inte känt att jag orkat faktiskt. Men nu tänkte jag, när jag mår lite bättre, att jag ska prata om det.

Jag har nästan gått in i väggen tre ggr den här hösten. Det har varit så många blandade känslor i mitt huvud och framför allt stress. Det sitter kvar en del från förra Willys butiken jag jobbade i, där åt stressen upp mig. Sen bytte jag butik, allt var jättebra och sen fann jag mig själv på botten igen. Varje dag när jag kom hem från jobbet var jag nere, orkade aldrig göra något alls. Jag ville inte prata med chefen heller, för känslan av att vara totalt värdelös för att en inte pallar tempot gjorde att jag inte vågade. Med facit i hand borde jag bara brutit ihop på hennes kontor för jag tror hon hade förstått. Istället gick jag runt och presterade riktigt dåligt och var aldrig glad. Jag har även haft en del missförstånd med närmsta chefen som gjort mitt matt i hela kroppen, jag valde att konfrontera henne för några veckor sen och det kändes bättre direkt. Jag önskar jag hade haft styrkan att ta tag i skiten direkt istället för att gå och älta för mig själv. Men det är lättare sagt än gjort. Jag har inte träffat många vänner eller gjort mycket annat än att jobba om jag ska vara ärlig, i en iskall mejerikyl som är den tyngsta avdelningen på jobbet.

Kombon med stressen från förra jobbet och att bara jobba kväll i nya butiken tog ut sin rätt och jag tänkte att jag måste göra något annat med mitt liv. Sagt och gjort, jag sökte en massa jobb och tom en utbildning på komvux. Jag kan med glädje meddela att jag på julafton fick reda på att jag ska plugga den här terminen! Det är en distanskurs på heltid som heter administration och det ska bli hur kul som helst. Dagen innan nyårsafton skrev jag på papper på ett nytt deltidsjobb som receptionist! Jag ska alltså jobba på ett jobb där jag inte behöver gå över en mil om dagen och lyfta några ton totalt! Jag är så jäkla lycklig att jag lyckades få det jobbet! Jag kommer att behålla mina helger på Willys så länge det går och så länge jag orkar men redan nu mår jag bättre när jag har en framtidsplan. Jag älskar att jobba men glädjen har försvunnit de senaste fyra månaderna kan vi väl säga.

Men nu händer det äntligen grejer! Jag hoppas ni alla mår bra och att ni haft tålamod att stanna kvar för jag kommer att komma tillbaka igen, det tar ett tag bara. Jag landar fanimej alltid på fötterna och jag bevisar det hela tiden. Chefen tog det fint att jag ville gå ner mer i tid och pröva mina vingar någonannanstans, hon ville inte att jag skulle sluta alls så det känns ju bra.

Bjuder på en bild som jag älskar ögonskuggan på! Det är Make up forever. Jag älskar smink igen också förresten, för nu finns orken och engagemanget :)


Kommentarer

 1. Härligt jobbat! Grattis till jobb och utbildning :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild :) Gott att allt går åt rätt håll, håller tummarna för ett bra år

  SvaraRadera
 3. Starkt av dig! Förstår inte varför man går så länge, mår dåligt och tar skit från chefer mfl. I efterhand ser man hur knäppt det är men under tiden är det väl bara för tungt för att man ska orka. Önskar dig stort lycka till!

  SvaraRadera
 4. Jättebra jobbat, jag hoppas det går bra för dig med både nytt jobb och utbildning, jättespännande! Härligt att du fått lite ork tillbaka, jag håller tummarna för att det håller i sig! Kram

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att det vänder men fy vad tungt du måste ha haft det! Håller tummarna för att det ska fortsätta uppåt nu! Kram

  SvaraRadera
 6. Yes! Lycka till med allt vännen.

  SvaraRadera
 7. Oh men fina du, inte bra att gå in i väggen, vad skönt att läsa att det kommer att bli bättre. Lycka till med studier och allt! Och jättefin sminkning som alltid! Kram och var rädd om dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg