United in pink: Candy is dandy

Hej på er!
Nu är det min tur att vara med på United in pink! Förra året var jag med på alla dagar utom en tror jag, var hemma och var sjukskriven och hade ändå inget bättre för mig än att lacka naglar. Iår jobbar jag som bara den, men det hindrar mig inte från att vara med minst en gång.

Cancer hörrni, det är aldrig roligt. Min bästa kompis mamma hade bröstcancer och gick sen bort och min mamma dog av tarmcancer för sex år sen så jag vet hur det känns. Jag har köpt armband och mössa på fuckcancers hemsida och tycker andra ska göra samma.

Nu till lacket! Jag köpte detta i USA, det är ett sandlack från OPI by Nicole och heter Candy is dandy, en härlig rosa färg. Jag gillade faktiskt det väldigt mycket trots att jag inte är ett så stort fan av rosa. Vad tycker ni? Bilderna är från augusti.Fuck cancer!


Kommentarer

 1. Cancer är så jävla hemskt! Kan vi inte bara hitta ett botemedel en gång för alla. :-(

  SvaraRadera
 2. Fint, men lite för gulligt för mig :)

  SvaraRadera
 3. Oj så vackert lack!
  Jag beklagar det som hände din mamma och din kompis mamma. Min gudfar dog i cancer för 6 år sedan. Mamma har jobbat med cancer patienter i över 30 år så cancer har funnits nära. Det är en oerhört hemsk sjukdom.
  Kram
  xx

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg