Summering och tankar kring 2013

Här kommer ett väldigt långt och personligt inlägg, ni som inte vill läsa sådant i en smink/nagellacks blogg får gärna sluta läsa här.

Ja hörrni, vad hände 2013 egentligen? För mig hände det massor med saker.

I februari, precis när jag skulle fylla 25 år, kom min syster hit från England och vi alla tre tatuerade oss samtidigt.

Det är en trea format som ett hjärta på insidan av höger underarm, alla har en exakt likadan på exakt samma ställe.

Jag ansökte och kom in på IMC - International make up center, Make up stores skola, i januari och började kursen i april-juni.

Här sminkad i 80-tals tema av en otroligt duktig kurskamrat..


Här har jag sminkat underbara Elin <3

Jag nådde min målstorlek i kläder i maj. Då hade jag gått ner ungefär 25 kg på nästan ett år.


2013 var året då jag träffade många nya människor, som idag betyder väldigt mycket för mig. Alla mina lacknördar på internet som blivit en del av min vardag, jag älskar verkligen er alla. Och alla mina vänner som jag återfått kontakten med ordentligt, jag älskar er. Jag har så mycket kärlek att ge tillbaka, så mycket som ni gett mig det året. 2013 var året då jag kom ur mitt skal, fick vingar och lärde mig att flyga.

Min viktresa har påverkat mig på alla plan, det ledde till en livsförändring och jag bor numera ensam. Utan problem ska tilläggas mvh tjejen som förr var rädd för minsta lilla ljud. Jag har så svårt att förstå att jag klarade det, och mitt psyke är inte alltid i fas. Men jäklar vad stolt jag är.

Att jag de senaste fyra månaderna haft körtelfeber och återhämtningen från det tagit musten ur mig har i princip inte påverkat mitt humör nämnvärt. Jag är starkare än jag någonsin varit. 

Jag utvecklas hela tiden och det glädjer mig. 2013 har verkligen varit ett fantastiskt år på många plan. Dels förändringen, vikten, utbildningen men framför allt alla mina vänner. Så mycket kärlek som jag fått detta år har jag aldrig tidigare upplevt, ni anar inte hur mycket ni betyder för mig älskade vänner!Hur jag vill att 2014 ska vara?
Mera träning, mera skratt, mera kärlek. Våga utmana dig själv. Och inom skönhet så önskar jag att jag lite mera intresserar mig för läppstift och färg på läpparna rent allmänt. Finns så mycket fint som jag skulle vilja våga ha på mig. Jag önskar att jag kommer trivas på arbetet och att jag kommer få en kickass kropp lagom till sommaren.

Jag vill passa på att tacka alla som tar sig tid att kommentera min blogg, det betyder jättemycket att få respons, så tack för det! Jag hoppas 2014 blir fantastiskt för er! Om inte, ta tag i saken. Man skapar sin egna lycka utifrån sina egna förutsättningar, det är inte alltid en dans i medvind, oftast har man sån motvind att man nästan flyger bakåt flera hundra meter. Men man klarar det. Titta bara på lilla mig.

I februari händer det en så stor grej, är så exalterad att jag nästan kissar på mig. Jag kan inte säga mer, men iihh jag längtar! Jag längtar också efter sjukt flera nagellack och rouge med. Men det anade ni säkert.

Må 2014 bli så awesome som jag hoppas, och när jag vacklar, minnas detta. Hur bra jag egentligen mår, hur lycklig JAG är. Och hur viktigt det är. 

Kommentarer

 1. Heja modiga dig! Ett riktigt gott 2014 önskar jag dig från Skåne!

  SvaraRadera
 2. Underbart att läsa :) Du är så duktig med Hoppas det blir ett toppen år

  SvaraRadera
 3. Du är grym Emelie! Din resa är så stark på alla sätt och vis, du är stark och du har tagit dig igenom massor! Keep rocking! Kramar! <3
  God fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 4. Alltid trevligt att höra att 3013 inte har varit en katastrof för folk, som det var för mig. 2014 kommer bli bättre och i ditt fall ÄNNu bättre för du har helt klart jävlaranamma nog för det.
  Kram och gott nytt allt!

  SvaraRadera
 5. Vilket år och vilken resa:)

  SvaraRadera
 6. Tjohej vilket år!!
  2014 det är året minsann som kommer bli ännu bättre och du har så rätt det gäller att själv jobba på det :)
  Kraaaam <3<3<3<3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg