Frånvaron

Hej på er!
Förlåt min frånvaro! Jag har först jobbat som en tok och sen hade jag semester i två veckor. Då satt jag inte vid datorn en enda dag, hade ingen lust alls. Först var jag i England i några dagar för att hälsa på min syster och shoppa lite, sen i helgen var jag i Sundsvall och hälsade på en väldigt kär vän.

Annars har jag varit sjuk och bara inte haft inspirationen att sitta vid datorn. Jag har nu överfört alla bilder från kameran, så nu har jag en hel del eotds och notds att visa er. Hoppas ni gillar det!

Hoppas ni som tittat in här tidigare fortsätter att titta in, för nu ska jag försöka blogga mer. Nu har jag börjat jobba igen och ska börja träna snart med.

Med den nya LCHF kosten har jag tappat drygt 11 kg, jag känner mig snyggare än någonsin och jag har ett mål att till nyår gå ner 15 kg till! Jag hoppas verkligen det går och jag ska ställa mig in på att det ska gå bra!

Snart kommer det fler skönhetsrelaterade inlägg.

Hoppas det är bra med er!

Kommentarer

  1. Hade du inte tappat närmare 14 kg?
    Hursomhelst, grymt jobbat! :-)

    SvaraRadera
  2. Välkommen tillbaka igen!
    Skönt att höra att allt är bra. Tycker du är jätteduktig med att hålla din diet. Jag är en slarver, tyvärr. Du kommer att klara det!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg