Sleek Candy

Hej på er!
Idag har jag två stycken sminkningar att visa er från i somras. Jag har använt mig av en palett från märket Sleek som heter Candy och kom för några år sen. Tyvärr kan jag inte använda paletten längre för den är för gammal för mina ögon (jag har rätt känsliga ögon) men jag älskar färgerna i den!

Först ut är en grön sminkning som jag älskade!

Jag har använt mig av Fix+ från MAC för att intensifiera skuggorna på locket och det är en produkt jag använder nästan varje gång jag ska använda skimriga skuggor.

Nästa look gjorde jag med de rosa och lila skuggorna i paletten och det var första gången jag försökte mig på att gå en bit upp på min globlinje. Jag gillar inte hur det blev, för jag gick för högt upp men färgerna är fina och jag tänker visa er ändå.

Har blivit så inspirerad av Angelica Nyqvist på senaste tiden, kolla in hennes youtubekanal, den är fantastisk!

Jag har faktiskt ändrat sättet jag sminkar mig på den senaste tiden. Dels har jag utvecklats när det kommer till att applicera ögonskugga, det blir så mycket finare nu och dels har jag börjat använda flytande foundations varje dag istället för mitt älskade Tikei mineral foundation jag alltid använt. Jag älskar flytande för att det gör så att min hud ser helt fantastisk ut och jag har så många olika att det bara är roligt.

Skulle ni vilja se mina toppfavoriter när det kommer till foundations?

Ha en underbar lördag!

Kommentarer

  1. Superfina båda två! Lila i ögonmakeuper är lite av en favorit hos mig, grönt är alltid skönt! =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg