Blå måndag borta?

Hej på er!
Har funderat länge på att skriva detta inlägg men har inte riktigt kommit mig för.. jag vill pausa blå måndag resten av året. Jag har så mycket annat som händer att jag inte hinner med, jag lägger inte ner den tid som behövs så det blir bra tyvärr. 

Jag tror dock att det kommer bli bättre så jag tror jag kör igång igen nästa år redan! Jag behöver bara en liten paus! Fortsätt gärna använda blått på måndagar såklart, men här kommer det inte bli regelbundna inlägg. 

Jag är ledsen men det är så mycket annat jag ska hinna med så tills vidare får blå måndag en paus. Hoppas ni förstår <3 jag kommer dock ha publicera nagelinlägg och säkert blått under tiden men ja ni förstår. 

Kram på er!

Kommentarer

  1. Förstår precis. Även om bloggande är en del av livet så är det ju en hobbyverksamhet för oss med familjer, studier, arbeten bortom tangentbordet. Och det prioriterar i alla fall jag! Sköt om dig - och jag kommer att titta in då och då för jag vill ju inte missa dina fina ögonsminkningar! =) Självklart kommer jag att ha blått på naglarna och visa dem, måndagar och andra dagar. Ha en jättefin vecka nu! =)

    SvaraRadera
  2. Förstår dig helt och fullt, det verkliga livet måste prioriteras och sättas i första rummet. Tycker du gör rätt som pausar blå måndag. Själv tycker jag att jag har alldeles för lite tid för att hinna blogga numera.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg