Blå måndag 11 september

Godmorgon!
Jag är hemskt ledsen att jag inte ens kollade in hos er eller gjorde en länklista förra veckan. På måndagskvällen fick jag ont i huvudet så jag somnade ganska tidigt. På tisdagen vaknade jag med så kraftig yrsel och mådde inte alls så bra.. Sov några timmar och sen ringde jag till vårdcentralen som inte hade några akuttider kvar och hon i telefonen tyckte att jag skulle åka in till akuten. Sagt och gjort, jag satt på akuten i nio timmar och väntade.. Fick till slut lämna prover och träffa läkare och de konstaterade att ingenting var fel. Så hela veckan har jag haft ont i huvudet och mått allmänt konstigt. Jag vet inte vad det beror på men jag hoppas att det går över..

Men nu till något mycket roligare, blå måndag! Idag visar jag gelenaglar men med vanligt nagellack på! Under det här lacket har jag alltså geleförstärkning men ingen färg. Jag fick låna detta lack av min kompis Elin som också gör mina naglar. Detta är två lager av LA Girl 3d effect Brilliant blue.

Så himla fint! Jag har bara det orangea lacket från den här hypade kollektionen men önskar jag hade de blåa!

Jag hoppas ni är med idag och visar blått och att ni har haft en bra helg <3 Lägg gärna till er länk och kommentera gärna.Kommentarer

 1. Superfin färg! Ska försöka få in ett inlägg under kvällen. Är ingen doktor, men du kanske ska kolla upp om du har någon brist? B12-brist är vanligare än vad man tror och kan ge diffusa symptom, magnesiumbrist också. Hoppas du mår bra snarast!

  SvaraRadera
 2. Usch vad jobbigt, och så himla segt med väntan på akuten :/ Hoppas du känner dig som vanligt snart igen! Jag är med idag, med ett höstlack som jag blev väldigt förtjust i :)

  SvaraRadera
 3. Gokväll! Hoppas du mår bättre nu! Lacket är ju supersnyggt! Så härlig, ser ut som en stjärnhimmel!

  SvaraRadera
 4. Det där var bland de snyggaste lack jag sett. Vet du om det går att köpa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej tyvärr går det inte att få tag på längre. :( Det orangea som kom i denna kollektion är så snyggt också!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg