Deltagare blå måndag 29/2

Nu kommer deltagarlistan på blå måndag! Det var sista måndagen i februari, tiden går alldeles för fort!

Först ut var Lottsky som visar Scallywag från butterLONDON. Jag älskar det här lacket! Äger det själv och jag tycker det är så himla fint! Mitt har inte använts på några år, tack för att du påminde!

Nästa person vi ska besöka är Kerstin som visar ett riktigt fint vårlack från Depends vårkollektion, ser himla fint ut!

Och den sista personen som var med denna gång är med för första gången! Varmt välkommen Marina! Hon visar ett jättefint mörkare blått lack från märket Ceutem. Riktigt härligt! Hon söker även tips om hur hon kan få sina stackars naglar att må bättre, så in där och kika och ge henne alla era underbara tips!

Tack alla som var med denna gång!

Jag älskar att hålla i blå måndag. Det kanske inte märkts, men det är för att jag ärligt talat mått så himla dåligt förra året. Idag känner jag att jag äntligen är mig själv igen och kreativiteten börjar komma tillbaka. Med det kommer också en massa ork till bloggen igen. Tack för att ni är med och stöttar, kommenterar och visar fina manikyrer. Och ett litet speciellt tack till Karin som varje vecka ger mig koderna till inlinkz och påminner mig om blå måndag när jag mått dåligt. Du är fin!

Nu ska jag begrava ansiktet i excel igen!

Kommentarer

  1. Kram på dig! Menade inte att pressa dig, men är glad att du mår bättre! :D <3

    SvaraRadera
  2. Visst är det märkligt att något så "obetydligt" som att få fixa med sina naglar och make up kan förgylla ens ibland kämpiga vardag! Har själv haft mina tunga perioder de senaste åren men nagelpyssel och bloggande hjälper mig att ha något roligt att göra och se fram mot. Ska försöka vara med varje måndag så länge du känner att det är kul att hålla i det. =) Älskar ju blått på nageln. =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg