Blå måndag: Mosaic gele

Godmorgon!
Jag har jobbat alla dagar förra veckan utom fredag och denna vecka ser likadan ut så jag är ganska trött. Har haft huvudvärk i över en vecka och nu har även käkarna börjat göra ont. Nacken och axlarna är ganska drabbade med, tror det är stress. Det löser sig nog i slutändan men det är ialla fall därför jag varit så frånvarande. Orkar knappt med någon fritid för tillfället.

Men nu till något betydligt roligare! Blå måndag! Denna måndag har jag nygjorda gelenaglar, gjordes i onsdags. De är så fina! Förutom att jag är så torr av mejerikylen. Hur som, det är någon gelefärg som härdar i lampa som Elin (@sleepyelin på instagram) och den är hur fin som helst! Hon har frimålat lite vitt också, riktigt läckert!


Vad tycker ni, visst är det en härlig färg?

Jag hoppas ni är med idag, lägg gärna till er länk och en kommentar!
Ha en fin måndag! Jag ska jobba sent.Kommentarer

 1. Jobbigt med värken. Har också ofta huvudvärk men inte i nacken. Hoppas du hittar någon lindring.
  Gillar din manikyr! Både färgen och de enkla strecken som gör naglarna lite roligare och mer speciella.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med huvudvärken, hoppas det blir bättre snart! Väldigt fin manikyr du visar idag :)

  SvaraRadera
 3. supertjusigt!

  Jobbigt med så mkt huvudvärk! Jag har också haft ont i huvudet till och från i några veckor, men här är det utan tvekan sömnbristen som är boven :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du mår bättre idag, skallvärk är fasen inte kul! Härlig blå färg och de små vita strecken är som ett prickat i. :)

  SvaraRadera
 5. Det är så jobbigt med huvudvärk, haft problem med mycket huvudvärk och migrän sedan jag var liten så långt jag kan minnas typ. Låter som det kan vara stress och spänning, hoppas att det ger sej. Naglarna är super snygga

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg