Livet tog en oväntad vändning

Hej alla underbara!
Jag ber hundra gånger om ursäkt att jag inte ens kollat på era bidrag från i måndags.. Jag har ju länge jobbat väldigt hårt och mått ganska dåligt över min arbetssituation men ändå haft en tanke att det skulle bli bättre.

Fem minuter innan min arbetsdag var över i måndags kallade chefen in mig på kontoret och berättade att de har valt att avsluta min provanställning. Jag blev såklart hur chockad som helst, vi har inte haft några uppföljningssamtal alls och det var tre veckor kvar innan den gick ut. Samtidigt ville jag inte jobba kvar och hade redan börjat leta efter ett nytt jobb. Men jag blev totalt överraskad! Känner mig riktigt illa behandlad av arbetsgivaren och upprörd. Men som jag sa så hade jag redan börjat söka mig därifrån, så 18 timmar senare hade jag ett nytt jobb. Skrev på papper idag och börjar den 7 april. Kommer fortsätta i butik men denna gång med lite mindre timmar till att börja med :) Känns så himla bra! :)

Jag kommer alltså jobba mindre och det betyder mera tid till bloggen! Ska bli så härligt att börja sminka mig igen och faktiskt orka!

Kommentarer

 1. Men herregud vilken kass chef! Hoppas du trivs på nya jobbet och kul med mer bloggande =)

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du fick ett nytt jobb så snabbt, hoppas du kommer trivas bättre där

  SvaraRadera
 3. Men hjälp vad hemskt, förstår att du blev jättechockad! Men sån extrem tur att du fick tag på ett nytt jobb så rekordsnabbt.

  SvaraRadera
 4. Men huga så illa hanterat av din förra arbetsplats! Men kul att du så snabbt hittade ett nytt arbete! =)

  SvaraRadera
 5. Oj! vilken chock! Och himla dåligt av arbetsgivaren, men fantastiskt bra gjort av dig att fixa nytt jobb direkt. Heja dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg