Blå måndag: Models Own - Blueberry muffin

Halloj!
Nu är det måndag igen! Jag skriver detta på söndagen, som alltid, och idag har jag jobbat. Det gick faktiskt framåt så jag har haft en ok dag. Sambon är sjuk så jag försöker ta hand om honom, han är så tacksam för så små saker..

Nu till blå måndag! Jag hoppas ni är med idag, och jag hoppas er vecka bjuder på mycket roligt. Jag hoppas kunna flytta i veckan, klara av några träningspass och få balans i kosten igen.

Idag visar jag ett nytt lack i min samling! Nämligen Models Own - Blueberry muffin. Det är ett väldigt vårigt lack tycker jag, täckte på två lager. Det är ett creme lack så lite penseldrag syns tyvärr. Det ska lukta.. Men det vet jag inte om jag tycker det gör, eller om det är handkrämen/handtvålen jag känner lukten av.. Fint är det ialla fall!

Jag hare ett till lack från samma kollektion, det som är gult och som ska lukta banan. Kanske ska använda det i veckan om vårsolen fortsätter titta fram!

Lägg gärna till er länk och kommentera gärna! Jag uppskattar er allihoppa <3Kommentarer

 1. Vårigt och härligt! =) Ska försöka vara med idag, har blåa naglar just nu! Min dator samarbetar däremot inte men jag hoppas det ska fixa sig!

  SvaraRadera
 2. Så där ja, nu ville min dator lira! =) Hoppas du och sambon får börja må bra nu!

  SvaraRadera
 3. Jag är med idag igen, men tror inte det är riktigt godkänt..

  SvaraRadera
 4. Bidrar här med och hoppas att jag har gjort rätt! *teknisk idiot* ;-)

  SvaraRadera
 5. hej!jag är med på blå måndag!!och jag gillar färgen på dina naglar!!

  SvaraRadera
 6. Sååå sjukt fint! Vårigt och vackert! :-)

  SvaraRadera
 7. Söt färg, och vad blankt och fint det ser ut!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg