Blå måndag: Urban Decay book of shadows

Halloj!
Jag är hemskt ledsen men jag lever mitt i ett flyttkaos och har således inte alls planerat detta. Jag har inga naglar att visa men smink! Men jag minns inte vad skuggorna heter och paletten är nerpackad i massor med bubbelplast i en kartong.. Vet att det är Urban Decay, och jag kommer definitivt göra en sminkning med den snart igen så jag lovar att uppdatera er nästa gång!

Hur som, vi har flyttat i helgen, eller ja, alla möbler är flyttade och vi har sakta börjat bygga upp den nya lägenheten. Nu ska bara hantverkarna bli klara i badrummet, det där jäkla badrummet som skulle ta två veckor och nu har tagit nästan sex! Den här firman vi har anlitat alltså *valfritt svärord*. Men nu verkar det som att de blir klara till mitten av veckan. Och då har vi ju redan byggt den nya sängen och allt :)

Anyway, jag hoppas ni är med idag och visar blått, ni är hjärtligt välkomna!Hade närbilder på ögonen men blogger vill vända de åt fel håll, vilket gör mig tokig för jag vet inte hur jag ändrar det!

Lägg gärna till er länk och kommentera, ha en underbar måndag!Kommentarer

 1. jag är med idag.vet ej om detta har varit med innan,men jag chansar!!fin makeup!!

  SvaraRadera
 2. Jättefint, dina ögonsminkningar är så fina!

  Ah vad kul med flytten, hoppas allt flyter på bra! Har inga blåa naglar idag jag heller utan ögon. Dock inte med lika fina bilder som dina! =)

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Du klär i blå nyanser! =)

  SvaraRadera
 4. Jättefin sminkning! Jag är med idag med en gamling från Depend :)

  SvaraRadera
 5. Fin makeup! Jag är också med och visar blått. Om du har photoshop (eller antagligen nästa vilket bildredigeringprogram som helst) så kan du öppna bilden där) så kommer den lägga sig åt det håll den är tagen på (dvs fel väg på vissa kort). I photohop är det bara att trycka på rotate, sen spara och i fortsättningen så blir den rätt även i blogger och överallt annars. :D

  SvaraRadera
 6. Alltid kul arr få se fint smink!

  Låter jobbigt med renoveringen. Jag har förstått först i efterhand vilkem tur vi hade som inte hade strul med våra hantverkare när vi gjord badrummet härom året, phu!

  SvaraRadera
 7. Som vanligt jättefint! Och jag gillar läpparna, vad är det för något?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg