Veckan som gått

Hej på er!
Här kommer ett icke skönhets relaterat inlägg, så ni som inte vill läsa nu vet ni!

Den här veckan som varit har varit en så himla bra vecka för mig. Jag har kanske tidigare nämnt att jag inte mår hundra och att jag känner mig ganska nere ganska ofta. Jag har lagt om kosten nu, äter inte socker eller vitt mjöl (även om några snedsteg hänt) och mitt humör har verkligen förbättrats. Jag har gått ner några kilo (och fler hoppas jag att det blir) och det gör mig glad.

I måndags efter jobbet tränade jag med min fina vän Sophie och sen handlade vi mat tillsammans. I tisdags träffade jag min bästis Göran och fikade i flera timmar, så himla mysigt! I onsdags slog jag personligt rekord på gymmet i liggande benpress, två hundra kilo! 200! Så galet nöjd! Igår var vi på inflyttningsfest ute på Ingarö, så trevligt!

Det känns verkligen som att det vänt lite för mig och jag tror att det är kopplat till ändrad kost och att min mage mår lite bättre. Jag är så glad för jag behövde verkligen den här vändningen.


Dagens look med Shaaanxo paletten!

Nästa lördag fyller jag 30 år. Jag förstår inte var all tid har tagit vägen.. Jag minns när jag fyllde 20 år och hade hemma fest! Då hade jag precis flyttat in med två tjejkompisar och vi hade en kombinerad inflyttningsfest/födelsedagsfest. Min bästa kompis fyller en månad innan mig så det blev hur bra som helst. Vi gjorde äcklig bål i en hink och söp skallen av oss! Jag minns när jag fyllde 25 år då hade jag också hemmafest och då tatuerade jag mig för första gången! Och hittills enda gången, men jag är så sugen på en ny tatuering. 

Hur som, tiden verkligen flyger iväg. I sommar är det tio år sedan min mamma gick bort. Och i mars är det fyra år sedan jag träffade min man. <3 

Random rambles klart, hoppas ni mår bra!
Kram

Kommentarer

  1. Så skönt att höra att du mår bättre och känner dig på gång igen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg