Blå måndag: Eotd med makeup forever

Godmorgon!
Har ni haft en bra helg? Jag har helt ärligt inte hittat på mycket alls men börjar känna mig krasslig.

Idag har jag inga naglar att visa utan det blir smink! Var alldeles för länge sedan jag sminkade mig med blått (plus att otestade lack i blå kategori börjar sina). Så idag blir det helt enkelt smink!
Bildspam!

På de första bilderna glömde jag att applicera något på läpparna men sen hittade jag NYX lingerie i färgen Embellishment som åkte på. Över det har jag en duokrom highlighter.

Men på ögonen har jag denna skönhet:

Denna palett är faktiskt helt underbar, har knappt använt den men nu ligger den framme så förhoppningsvis kan den bli använd lite i veckan. Jag har använt mig av den ljusa blåa och den under den, den som ser lite mossigt grön ut. Jag har också använt min chocolate bar palett från Too faced. Som kajal har jag en av mina favoriter, den heter deep blue sea och kommer från Makeupstore. Blått lyfter fram det gröna i mina ögon.

Vad tycker ni om denna sminkning? Är ni med idag? Lägg till er länk så kikar jag in hos er! Ha en fantastisk måndag <3Kommentarer

  1. Dessa sjuktider, alltså... Hoppas du klarar dig! Jag vabbar den yngste (bara lite sjuk), så jag hann måla naglarna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg