Blå måndag: BarryM - Blue grape

Godmorgon och välkomna tillbaka till ännu en blå måndag!

Jag är fortfarande väldigt nedstämd efter terrordådet mot min stad i fredags, jag drabbades inte personligen och alla mina nära och kära är säkra. Men chocken när jag slog på nyheterna! Usch, låt kärleken vinna!

Idag visar jag ett lack jag med största sannolikhet visat förut, nämligen denna underbara jelly blåa från BarryM. Jag har fler otestade blåa lack men jag kände för det här. 


Det är två tunna lager på bilderna och det torkade som en dröm under mitt överlack. Jag älskar den här typen av blå nyans! Känns somrigt!

Jag hoppas ni är med idag och visar blått, lägg gärna till er länk så kikar jag in hos er senare ikväll.

Kommentarer

 1. Ditt lack är jättefint, gillar också den typen av lack, jag fick ingen ordning på mina bilder i din lilla ruta så det slutar så här fjuttigt, men med är jag iaf.

  SvaraRadera
 2. Vår stad reser sig, i alla fall om människorna här fortsätter stå upp för varandra som det var i fredags. Superfint nagellakc!

  SvaraRadera
 3. Ja, hemskt läskigt med terrorn :(

  Men finfint lack! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja fy vad hemskt, tyvärr dock ej oväntat...världen har blivit läskig...
  Fin djupblå färg. Är med idag med en nail art. Någon som vet hur man länkar när man bloggar via mobilen? Får det inte att funka så fixar det med datorn imorgon.

  SvaraRadera
 5. Jaa fy, man blev rejält skakad. Har rört mig mycket mycket i det där kvarteren då jag jobbat inne i stan i tio års tid, man tänker vad som skulle kunna ha hänt om man varit där... och lider med de som drabbades... fruktansvärt.

  Fin blå färg på dina naglar hur som helst, gillar också den där typen av blå!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg