Fotd: Färgglatt med Sleek

Hejsan hoppsan!
Jag sitter och pluggar bokföring och dör av trisstess. Inte nog med att det är tråkigt, jag förstår inte alls mycket haha. Bara att kämpa på, eftersom jag jobbar i helgen och ska sova hos syster måste jag få nästan allt gjort innan lördag. Men ack så tråkigt det är!

Nu till något betydligt roligare! denna sminkning bar jag på midsommarafton om jag inte minns helt fel och det är otroligt färglatt från Sleek. Sleek har så många fina och underbar paletter (jag har ganska många nu) som jag älskar att använda! Kanske dags att visa upp min Sleek samling samt fler sminkningar med dessa underbara paletter! Nu till bilderna!


På kinderna bär jag ett av rougen från den där trion som också kommer från Sleek.

I vattenlinjen har jag underbara Tropical från Make up store, det är en läcker kajalpenna som passar perfekt i vattenlinjen till såna här slags sminkningar! Jag har som vanligt tikei mineralfoundation i ansiktet och Anastasia dipbrow pomade i färgen Auburn på brynen.

Så vad tycker ni? Visst får man lite sommarkänslor av bilderna? Jag får i alla fall lust att sminka mig när jag ser de fina färgerna.

Kommentarer

  1. Snyggt och glatt med alla färgerna

    SvaraRadera
  2. Alltid kul med färg, jättefin sminkning!

    SvaraRadera
  3. Jättefint, dina sminkningar är alltid fina och inspirerande! =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg