Blå måndag: Gina Tricot - Deep ocean

Godmorgon!
Hoppas alla har haft en bra helg, jag har varit ledig. I lördags åkte jag till syster och A och gosade lite. I söndags följde jag med sambon och hans kusin plus barn till Vasamuseet. Det var länge sen jag var på museum, glömt bort hur mycket jag tycker om det!

Idag ska jag visa ett riktigt fint lack från Gina Tricot. Har inte köpt lack av dem på över sex månader, måste nog kolla in deras nagellacks utbud snart igen. Detta är två lager över mina orangea gelenaglar.

Riktigt fint och glansigt!

Bilderna är tagna på kvällen under en lampa, är ju knappt något dagsljus att prata om nuförtiden.

Detta skrivs på söndagskvällen och jag har sjukt ont i halsen. Jag hoppas det går att sova bort jag har inte tid att vara sjuk från jobbet IGEN.

Ha en fin måndag och kommentera gärna och lägg till länk om ni är med på blå måndag.

Massor med kramarKommentarer

 1. Jättesnyggt, mörka blåa skimmerlack som det lyser om, vem kan motstå det? =) Gina har fina lack och väldigt bra med tanke på priset. :)

  SvaraRadera
 2. Det ser jättefint ut, härlig färg och lyster!

  SvaraRadera
 3. Så fint. Gina är bra på blå lack. Jag är med och hoppas att du godkänner. Det är lite, lite blått i min manikyr. :) Krya på dig!!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint! Har bara ett lack från Gina Tricot men de har många snygga sådana :) Hoppar in lite sent med mitt bidrag, hoppas det är ok!

  SvaraRadera
 5. Urfint lack! GT borde jag spana på oftare!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg