Blå måndag: Sleek Celestial

Halloj!
Måndag igen och den här helgen har bara flygit förbi känns det som! Har jobbat hela helgen och i lördags var jag på tjejkväll hos en kompis. Riktigt mysigt! Igår var jag hos min syster och invigde deras uteplats med årets första grillmat. Vi grillade goda burgare och mumsade på majskolvar! Micke hade bakat banoffee pie också, riktigt god!

Men nu till blå måndag! Jag ska visa en sminkning som jag blev otroligt nöjd med. Har använt mig av en flytande foundation från Yves Rocher samt en concealer från NYX och basen blir verkligen flawless. Tyvärr gillar jag inte flytande foundation till vardags men kan definitivt tänka mig att se ut såhär annars.


Detta har jag använt mig utav, allt utom rouge och contour är med på bilden. Jag använde mig av make up store smog och make up store rouge frozen daiquiri.









Jag prövade att ha färgat läppgojs också, ett mattrosa från Loreal. Fint men jag har så svårt att vänja mig vid färg på läpparna.




Som sagt, jag älskar att basen verkligen blir felfri med flytande foundation och att concealern både dålde och ljusade upp området kring ögonen men jag har så svårt för det till vardags. Älskar Sleek paletten jag använt här, älskar alla mina Sleek paletter, tror jag ska ha Sleek tema någon vecka!

Jag hoppas ni är med idag och ni får gärna lägga till er länk och kommentera så kikar jag in.

Ha en fantastisk måndag!


Kommentarer

  1. Jättefin sminkning. Jag har 2 Sleekpaletter, som jag inte har rört sen jag köpte min chokladpalett, bara älskar den. Men det vänder väl det med..

    SvaraRadera
  2. Som vanligt superfin sminkning och bra bilder! Visar ögonsmink idag men det är inte på långa vägar så fint som ditt! =)

    SvaraRadera
  3. Såååå himla snyggt. Jag är precis som dig när det gäller färg på läpparna, har så svårt för det, men tycker det är såååå görsnyggt på andra så jag måste försöka vänja mig vid att ha det ibland iaf. Fått så mycket fint från Makeup Revolution nu så jag måste ju använda dem. :-)

    SvaraRadera
  4. Jättefin sminkning, måste göra något liknande för nu kände jag mig inspirerad! Har haft noll sminkinspiration på sistone, tråkigt nog. Älskar också Sleek och har ett gäng paletter från dem, dock inte denna :) Tycker du var jättefin med färg på läpparna!

    SvaraRadera
  5. Fin sminkning! Jag har i princip aldrig ögonskugga; senaste gången måste varit på en väns bröllop i höstas, men jag är alldeles för lat för att greja med det annat än vid mycket speciella tillfällen.. x) Jag är med igen denna veckan, måste ju passa på när jag för en gångs skull har något blått att visa. :)

    SvaraRadera
  6. Wow vad fint! Mörkblå sminkningar är det allra festligaste tycker jag!

    SvaraRadera
  7. Ögonen är super snygga, fantastiska skuggor

    SvaraRadera
  8. Glömde ju kika in här igår. Vilken snygg sminkning! Passar dig perfekt. Jag visade blått OPI igår. :)

    SvaraRadera
  9. Använder inget smink själv så har ingen aning om hur sådant fungerar eller "ska vara" men var en fin gradient du fått till. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg