Blå måndag: Orly - High on hope

Halloj!
Nu är det måndag igen och jag ska visa ett Orly lack, nytt i min samling faktiskt.

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag. Varit ledig och umgåtts med vänner och sambo. I veckan som kommer jobbar jag galet mycket nämligen så det var skönt att bara vara några dagar. Idag, söndag, har jag dock haft rejäl söndagsångest men jag hoppas det går över i veckan.

Men nu till lacket. Två lager Orly - High on hope, ett blått lack med lila/rosa skimmer i, riktigt fint. Jag har rött och svart under från senast jag fixade naglarna. Ska visa de bilderna i veckan tänkte jag.Hoppas ni är med idag och visar blått! Lägg gärna till er länk och kommentera så ska jag försöka hinna med att kika in hos er :) 
Massor med kärlek!Kommentarer

 1. Fler som är uppe innan tuppen:) Ett lite annorlunda lack du visar, men fint.

  SvaraRadera
 2. Helgen har varit slö och skön men isch vilket trist väder större delen. Men då kan man utan dåligt samvete ligga nedkrupen under tv-filten med en bok! =) Fint lack, gillar det rosa skimret, det lyfter det hela!

  SvaraRadera
 3. Älskar skimret i lacket. Har inte köpt Orly på evigheter men ändå blir jag inte köpsugen. Det är nog indiesarnas fel. :) Jag är med och visar IsaDora.

  SvaraRadera
 4. Skönt att helgen varit bra, det var min med, hade lillebror på besök :) Himla fint lack! Längesedan jag bar Orly, gillar ju det märket jättemycket egentligen men vet inte varför det inte blir så många sådana. Jag är med idag med en härlig blå från Smitten!

  SvaraRadera
 5. High on hope är så himla fint! Kul att se!

  SvaraRadera
 6. äger inget Orly, men det där var fint, önskar dock att glittret synts ännu mer. deltar idag med en blå/lila enkel nailart.

  SvaraRadera
 7. Gillar det faktum att skimret bryter av så pass mycket från basfärgen, fint. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg