Blå måndag: Barry M - Green Berry

Godmorgon och välkomna till en ny vecka, en ny blå måndag!
Jag har varit ledig i helgen och bara gjort saker jag har velat och idag har vi tillträde till vår nya lägenhet. Den ska renoveras så vi ska börja mäta allt direkt, så jäkla roligt! Jag är alltså helt ledig även idag!

Idag visar jag ett lack från Barry M, som jag köpte i England sist jag var där i höstas, och jag måste säga att jag gillar nyansen. Den känns väldigt vårig vilket behövdes efter totalt snökaos i flera dagar nu. Jag älskar snö dock.

Det täckte med två lager och jag råkade sabba lillfingret när jag skulle fota, är ledsen för det.


På onsdag ska jag gå och få naglarna fixade, göra de lite längre och förhoppningsvis stärker det dem lite eftersom de går sönder så himla lätt på jobbet. Är så torr nu också :( Vet att det ser riktigt fult ut.

Hoppas ni är med idag och visar blått! Lägg till er länk så kommer jag och kikar sen!

Kommentarer

 1. Kul med en ny lägenhet, och ja man behöver pigga upp sig med lite glada lack i snökaoset. Gillar nyansen du visar och kan bara säja om torra naglar/händer välkommen i klubben.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig blå färg! Hatar när man råkat sabba lack när man ska fota.. Beroende på hur illa det är så kan jag antingen göra nail art eller måla om den nageln. XD

  SvaraRadera
 3. Söt färg! Barry M gör verkligen trevliga lack!

  SvaraRadera
 4. Jag är med i dag =) Barry Green, är de färgblinda på Barry M? ;-)

  SvaraRadera
 5. Vilken pigg och härlig färg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg