Summering av 2014

Hej på er!
Jag tänkte summera mitt 2014, precis som jag gjorde med mitt 2013 för ett år sen.

I januari var jag äntligen tillbaka på rätt avdelning på mitt jobb efter min körtelfeber. Även om jag fortfarande var så himla trött hela tiden så klarade jag av att jobba. Sminkade mig en hel del och hann med att måla massor med naglar dessutom, här är en sminkning från januari.


Saknar verkligen det långa håret!

I februari hände det faktiskt massor! Min älskade lilla katt Skutt fick akut njursvikt och var tvungen att avlivas mitt i natten, det kan ha varit en av de jobbigaste händelserna på flera år. Efter det var jag ganska trasig och umgicks jättemycket med en nära killkompis. I februari träffade jag också Micke för första gången, men då trodde jag aldrig vi skulle bli tillsammans.. Detta lack bar jag på min och Mickes första dejt, jag minns det såväl för att det var den natten jag åkte in akut med Skutt. 

Jag fyllde även år i februari och jag fick träffa världens bästa bebis. Man kan väl också säga att jag förlorade en väldigt nära vän redan här, på grund av massor med olika saker, men februari var verkligen förändringens månad.

I mars dejtade jag Micke och det var även då vi blev ett par! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att han vill ha just mig, för mig är han verkligen fantastisk. Han är min andra hälft och jag hoppas att vi en dag gifter oss och kanske skaffar familj, för jag vill aldrig vara utan honom. Om man läser mina blogginlägg från de här två månaderna verkade jag träna en hel del på gymmet också, vilket jag knappt minns haha så det är ju bra att jag skrivit ner sådant!


Jag minns att hela mars bara flög förbi eftersom jag var så himla nykär! Jag vet att jag efter påsken slutade åka hem till min lägenhet i princip, spenderade all min tid hos Micke, han bodde närmare jobbet och att vara utan honom var inte ett alternativ. 

Vi beslutade oss för att åka till USA, sagt och gjort, vi var borta i två fantastiska veckor. Vi åkte till San Fransisco och därifrån bilade vi till Los Angeles och Las Vegas. Jag köpte kopiösa mängder nagellack och smink och stackars Micke fick följa med på varenda Target jag såg! Han verkade dock inte allt för uttråkad med tanke på hur glad jag blev av att strosa runt bland all skönhet. 

Jag klippte av mig mitt långa hår och färgade det i en kopparfärg.


Det behövdes verkligen klippas av men jag saknar som sagt det långa håret jag hade. Snart är jag där igen och jag tänker inte klippa mig kort detta år.

Sen när hösten kom färgade jag håret i en jättefin röd färg som jag har kvar idag.Jag flyttade in hos Micke, ja vi kan väl säga efter påsk, men flyttlasset gick i slutet av sommaren. Vi skulle bara bo här ett litet tag, sen skulle han sälja huset och vi skulle köpa lägenhet. Det drog ut på tiden på grund av diverse problem med huset så nu har jag bott här längre än tänkt. Men det har varit väldigt nyttigt, för jag vill nog aldrig bo i hus efter det här. Det är så mycket att underhålla och så mycket saker man kanske annars inte tänker på när man tänker att man vill ha hus.

2014 har varit fantastiskt på så många sätt, jag har utvecklats ännu mer. Jag vet att jag efter 2013 sa att nästa år ska bli fyllt av glädje och skratt. Och det har det verkligen varit! Jag bestämde mig för att pröva mina vingar och söka nytt jobb, ett bättre jobb. Och jag vet inte riktigt hur men jag lyckades få det! Har verkligen utvecklats och växt som människa det här året. Jag har verkligen varit den bästa versionen av mig själv känner jag. 

I november tog jag beslutet att kontakta en kostrådgivare och köpa ett kostupplägg, något som fick in mig på rätt banor igen. I december tog jag beslutet att köpa en personlig tränare och herregud vilket bra beslut och vilken investering! Jag har tränat med henne två gånger hittills och idag kan jag knappt gå av all träningsvärk efter benpasset igår, precis vad jag behövde! Det känns som att jag under 2015 kommer att utvecklas träningsmässigt.

Vi har som jag sagt förut köpt en lägenhet, den bästa lägenheten, när vi klev innanför dörrarna på visningen så kändes det som hemma. Vi får tillträde i februari och vi längtar! Vi ska renovera en del men sen flytta in! I och med det kommer jag få ett hobbyrum där jag ska bygga sminkhörna med all förvaring och speglar och grejer. Med det tänkte jag börja filma videos och lägga upp här. Vilket jag ser fram emot, det är dags för den här bloggen att få ett litet lyft! Jag älskar att blogga men eftersom mitt nya jobb verkligen tagit på alla mina krafter har jag inte haft orken. Men med dagsljuset och våren kommer orken! Ser fram emot att ändra lite design och header här med under detta år.

Jag hoppas att 2015 blir minst lika bra som 2014! Längtar efter att få flytta, inreda, resa och bara vara lycklig. Att få träna och umgås, skratta och kramas. Jag känner mig på att detta kommer att bli ett fantastiskt år. Hoppas ni vill följa med!
Kommentarer

  1. Härligt inlägg, låter som ett mycket bra år :)
    //Katrkr

    SvaraRadera
  2. Låter toppen och jag kommer följa med :) Det var ett händelserikt år du har haft

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg