Tiden går, förändringar sker

Sitter i soffan och tänker en massa. Hur mycket jag gått igenom det senaste året, hur mycket starkare jag är.

Jag åker till USA på söndag och jag tänker äta hur mycket som helst på den resan, bland annat för att det finns så mycket att äta där, haha. Men när jag kommer hem igen kommer jag nog starta på strikt kost igen och en massa träning. Det är dags för mig att gå i mål ordentligt även om jag redan gått ner cirka 32 kg. Det är en otrolig skillnad på dessa bilder för förutom att jag gått ner i vikt så är jag en helare människa.
Jag kan med hela hjärtat säga att så kär som jag är nu har jag aldrig varit, så mycket som jag älskar nu har jag aldrig tidigare älskat. M är den mest fantastiska människa jag någonsin träffat, han gör mig lycklig. Jag skulle skriva hel, men jag tror jag gör mig själv hel nuförtiden. Jag är så glad att jag är den jag är och att jag har den familj jag har.

Mina systrar är de bästa systrarna i hela världen. Och A kommer inte långt efter <3

Jag skickar lite pepp till er där ute som kanske har det lite tufft. Fokusera på målet och kämpa så kommer det gå. Nu pratar jag inte bara om vikt utan om mål i livet, kanske vill du plugga det där som du alltid längtat efter? Kanske vill du börja träna? Kanske vill du börja äta rätt, kör bara kör.


Kommentarer

 1. Underbart!!!
  Önskar er en härlig kärleksfull resa <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt inlägg att läsa! Och wow, är otroligt imponerad av ditt jobb med vikten! :-)

  SvaraRadera
 3. Så roligt att läsa!! You go girl! Kram! <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg