Grön onsdag: IsaDora - Loden green

Onsdag igen! Veckorna går fort, jag njuter av lediga dagar. Igår träffade jag bästis och sen kom Micke hit och jag fick bjuda på middag för en gångs skull. Det fick godkänt! Och så sov han här och fick träffa min syster lite snabbt. Idag ska jag åka till Micke när han slutar jobba och vi ska till Ikea en snabbis. Så blir att packa om ett tag för jag stannar resten av veckan.

Nu till naglarna, jag älskar det här lacket! Jag fick det av Elin när hon varit på en bloggträff och det är så jag. Olivgrönt kanske en kan kalla nyansen med guld i. Så himla läckert, speciellt i solen. Det är två lager har jag för mig och så seche vite som överlack. Kika in hos Karin för fler gröna skönheter och var gärna med och visa något ni med.
Hoppas ni mår bra!

Kommentarer

 1. Härligt med lediga dagar! Hoppas du har haft bättre väder än vi i Uppsala bara ;) Tycker Loden Green klär dig superfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det har faktiskt regnat hela måndagen, tisdagen och igår var det väl lite uppehåll. Men det ska bli fint i helgen och jag är för en gångs skull ledig!

   Radera
 2. Ah, du vet ju att jag älskar den här! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, med all rätt. Den är ju supersnygg!

   Radera
 3. Loden Green är underbart vackert!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg