Grön onsdag: Eyeliner

Jag älskar grönt som ni säkert redan vet. Verkligen älskar! Så idag på grön onsdag tänkte jag visa en relativt ny produkt i min sminkväska men redan väl använd. Laura Merciers cakeeyeliner i grönt. Det är en eyeliner variant där man doppar sin pensel i vatten och sen kladdar på grönt och sen målar. Enkelt och snabbt.

Jag älskar denna nyans, den är lite skogsgrön och sen älskar jag hållbarheten. Har ingenting att klaga på här faktiskt, möjligtvis priset. Tror den gick på 250kr på Kicks. Men vad gör det när den är såhär fin!Detta är alltså mitt bidrag till Karins gröna onsdag. De flesta visar naglar men det är även ok att visa ögon.

Ha en fantastisk onsdag där ute, jag ska strax till gymmet och sen sova hos pojkvännen resten av veckan :D

Kommentarer

 1. Jättesnyggt! Mörkgrönt i ögon make uper är så snyggt! Önskar jag var lika duktig på att lägga eyeliner, får sällan en så där skarp och jämn linje!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar sällan få den sådär bra heller haha. Men jag lägger eyeliner varje dag och har gjort det i några år, till slut blir det bättre än dåligt :)

   Radera
 2. Åh va snygg!! Jag måste nog ta o börja öva på lite eyeliner så snyggt som det är :)
  Kram och ha det så mysigt hos kärleken <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att öva. öva. öva :) Det blir enklare med tiden. Jag har börjat få svårt med vanlig kajal för att jag är så van vid cake eyeliner nu hehe

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg