Notd: Revlon chroma chameleon

Lördag. Åh underbara lördag. Jag är förkyld fortfarande men ignorerade det igår och jobbade ändå och sen var jag på babyshower (snart är det dags!) så idag är jag fortfarande ganska förkyld som sagt. Men ikväll ska jag äta god mat och ha lite tjejsnack så det får jag gott ignorera. Ska bara storstäda först..

Nu till lacket, detta är Revlon. Köpt på Rusta för 15 kr har jag för mig och är duokromt. Jag har aldrig gillat duokromt innan men detta var faktiskt ganska fint. Skiftar färg i grönt och lila, torkade riktigt snabbt och jag upplevde att det satt ganska bra också. Enda är att min pekfingernagel har en blobb på sig, varför det hände vet jag inte. För mycket överlack kanske.

Och en liten varning. Det är verkligen verkligen torra nagelband på dessa bilder. När min syster läser det här eller Elin läser det här tror jag att de kommer få en hjärtinfarkt..

Med de härliga bilderna ska jag nog ta tag i städningen. Jag är kattvakt åt en liten nervös herre som tyvärr inte håller tätt så skura golv är ett måste.

Ha en underbar lördag! Tjingeling!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg