Notd: IsaDora - Black crush

Halloj!
Jag lever! Jag har bara haft det ganska kämpigt efter min katt samt mycket annat som cirkulerar i mitt lilla huvud. Men nu är jag nog snart åter på banan, lite jobbigt kvar men det tar jag med en klackspark såklart..

Samma dag som jag avlivade Skutt bar jag Black crush på naglarna, och det behöll jag i en halv vecka eftersom jag inte sov hemma efter det. Det är två eller tre lager på bilderna, torkade hur snabbt som helst och satt som sagt som en smäck. Det är så himla vackert också, jag gillar verkligen IsaDoras sockerlack som de kallar dem, kärlek på flaska.

Hoppas ni har det bra, jag har saknat bloggen och alla som kommenterar.. Ni är nu välkomna att kommentera igen ;) Och ge mig lite pepp.

Kommentarer

 1. Vet hur det känns att sakna katter... skönt att lacket kan ge lite pepp i alla fall! ♥ Har sett att några flaskor finns av det här sockriga lacket på Ica Maxi, men jag har inte tittat så noga på det för jag har letat efter IsaDoras rubinröda hololack varje gång. Det verkar vara ett spännande lack! :-)

  SvaraRadera
 2. Klart vi saknat dig! Hoppas du snart är på banan igen :)

  Svarta sockerlack är kanonfint!

  SvaraRadera
 3. Sååå snyggt, älskar deras Sugar Crush-lack. :-)
  Måååånga varma kramar till dig vännen! <3

  SvaraRadera
 4. Kul att du är tebax :) snyggt lack du visar i dag, Sugar crush lacken är verkligen underbara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg